Bírói tanfolyam

A Magyar Kyokushin Karate Szövetség hivatalos nyílt bíróképzést tart a saját és más MKSZ tagszervezetek részére Knock Down versenyszabály rendszerben az alábbiak szerint.

A képzés helye Butokugan Harcművészeti Központ, Budapest, VIII., Rákóczi út 57.
A képzés időpontja 2007. február 17-18. (szombat-vasárnap)
A képzés kezdete 2007. február 17. 10:00 óra
A képzés vége 2007. február 18. kb. 16:00 óra
Résztvevők

Az MKSZ tagjai, a képzésen „C”, „B” és „A” kategóriára lehet aspirálni („C” kezdő sarokbíró, „B” kezdő vezetőbíró és „A” nemzeti vezetőbíró kategóriák). A képzésen résztvevők szürke, vagy fekete pantallót, sötétkék inget, fehér csokornyakkendőt, sípot, jegyzetfüzetet, dogit, papucsot és tollat hozzanak magukkal. Étkezés, szállás és utazás egyénileg.

„C” kategória megszerzéséhez szükséges 18. életév, középiskolai végzettség, érvényes Budo Pass, minimum 1. kyu övfokozat. A „B” kategória megszerzéséhez legalább 2 éve megszerzett „C” kategória és minimum 1. dan fokozat, illetve a többi feltétel megléte szükséges. Az „A” kategória megszerzéséhez legalább 2 éve megszerzett „B” kategória és minimum 2. dan fokozat, illetve a többi feltétel megléte szükséges.

Megjegyzés: A MKK Szövetség tagjainak a 2. és a 3. dan fokozatok megszerzéséhez rendelkezniük kell a „B” és az „A” kategóriás bírói végzettséggel.

A tanfolyam és a bírói vizsga díj „C” kat. 8.000 Ft, „B” kat. 14.000 Ft, „A” kat. 20.000 Ft.
Jelentkezés A klubvezetőnél, legkésőbb 2007. február 13-ig.