IBK Nemzetközi edzőtábor

2007. évi nyári IBK és IKF edzőtábor kiírása

A tábor célja:

a résztvevő karatekáknak a legmagasabb szintű Kyokushin Karate ismereteket biztosítsuk úgy, hogy a tanultakról vizsga keretén belül tanubizonyságot is tehessenek a résztvevők. S mindezt tehessék az IBK legrangosabb vezetőivel és a Nemzetközi Kempo szervezetek kiemelkedő vezetővel, mestereivel közösen egy olyan felejthetetlen táborban, amilyenre eddig még nem volt példa korábban.

Szervezők: a Magyar Kyokushin Karate Szövetség, a Magyar Tradicionális Kurayfat Szövetség és a Samurai Bt.
Kapcsolattartó:

Kyokushin részről:
Hanshi Adámy István
Levélcím: 1123 Budapest, Győri út 4.
Mobil:+36 (70) 313-4485
Email: samurai@kyokushin.hu
Web: www.kyokushin.hu

Marosi Veronika szövetségi titkár
marosi.veronika@chello.hu

Kempo részről:
Renshi Lengyel Tamás
Mobil: +36 (20) 449-9380
Email: mastertom@freemail.hu
Web: www.kurayfatkempo.hu

A tábor helye: Csillebérci Szabadidő és Ifjúsági Központ
1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 21. (Szabadsághegy, 40 hektár őspark, csodálatos környezet)
Megközelíthető: Moszkva térről, vagy Déli Pályaudvartól a 21-es busszal a végállomásig, majd a 90-es busszal a Gyermekvasút megállóig (második megálló)
Telefon: (1) 275-4033,
Web: www.csilleberciszabadido.hu
A tábor ideje:

2006. július 7. – július 13.-ig

A tábor az eddigiektől eltérően a egy nappal hosszabb lesz, hogy még gazdagabb programot biztosíthassunk minden résztvevőnek!

Beérkezés: 2006. július 07.-án legkésőbb 14 óráig (szombat)
Távozás: 2007. július 13.-án 8 órától (péntek)
Szállás:

10 fős (6 és 4 ágyas szobák) nyári házakban, központi szociális épülettel (fürdő és toalett), családosoknak, de igény szerint bárkinek Ijúsági Hotel 2-3 ágyas szobákban, közös fürdő és toalett, illetve Luxus Bungalow 2-3 ágyas szobával, fürdővel és WC-vel (elsősorban a külföldi mestereknek fenntartva, ezért csak korlátozott számban igényelhető).

Étkezés: Napi 3 alkalommal (reggeli, ebéd, vacsora). A tábor szombaton vacsorával kezd és csütörtökön vacsorával zár. Aki pénteken reggel szeretne reggelit kérni, az saját költségére megteheti.
K-1 edzések:

Soha vissza nem térő alkalom!

Peter Aerts háromszoros K-1 világbajnok vezetésével speciális 3 napos kurzusra kerül sor, melyre az érdeklődők jelenkezését várjuk a hazai harcművész társadalomból. Ehhez biztosítunk 2 éjszakás szállást és napi 3 étkezést.

Költsége: 30.000 Ft

Jelentkezés: a kapcsolattartó személyeknél a díj 50%-a befizetése mellett.

Költségek:

Gyermek 13 éves kor alatt, felnőtt 13 éves kor felett

Nyári szállás gyermek 4-6 ágy 28.000 Ft
Nyári szállás felnőtt 4-6 ágy 31.000 Ft
Ifjúsági Hotel gyermek 2-3 ágyas 35.000 Ft
Ifjúsági Hotel felnőtt 2-3 ágyas 38.000 Ft
Bungalow gyermek 2-3 ágyas 44.000 Ft
Bungalow felnőtt 2-3 ágyas 47.000 Ft

Utazás: Minden résztvevő egyénileg érkezik a táborba a kiírás szerinti időpontig
Felszerelés: Javasolt 2 dogi, védőfelszerelés, tréning ruha, futócipő, fürdőruha, tisztálkodó felszerelés, min. 2 törülköző, egyéb személyes holmi, zsebpénz, stb.
A tábor vezetői:

Kancho Gerard Gordeau 9. dan, az IBK elnöke
Hanshi Adámy István 8. dan, IBK technikai igazgatója
Shihan Nico Gordeau 8. dan, IBK TC.
Shihan Frans van Wijngaarden 8. dan, IBK Board
Shihan Tom Eikmans 8. dan, IBK Board
Shihan Jan de Jong 6. dan, IBK Board
Shihan Somogyi Zsolt 7.dan
Shihan Mladen Sancic 6. dan
Shihan Alexander Anufriev 6. dan, IBK TC.
Shihan Kiss Attila 5. dan,
Sensei Peter Aerts, 4.dan 3x K-1 Világbajnok

Edzések:

Reggel 6.30-7.30-ig
Délelőtt 10.00-12.00-ig
Délután 16.00-18.00-ig
Este 20.00-21.00-ig kata edzés magas öveseknek

Jó idő esetén a füves pályán, rossz idő esetén a sportcsarnokban. A közelharc és a földharc gyakorlása mindig a sportcsarnokban.

Vizsga: Csütörtökön technikai és elméleti vizsga délelőtt, küzdelem délután, 15 órakor lesz. 10. kyu-tól 3. dan-ig minden fokozatra lehet vizsgázni, amennyiben a vizsgázó rendelkezik a szükséges várakozási idővel, van érvényes hazai és nemzetközi BUDO Pass-a, egészségileg alkalmas, mestere javasolta és befizette a vizsgadíjat. (A vizsgadíjakról a klubvezetők adnak tájékoztatást.)
Szabadidő: Szabadidőben mindenki igénybe veheti a tábor teljes és széleskörű szórakozási, sportolási, uszodai és egyéb játék lehetőségeit.
Sayonara party: Csütörtök este ünnepélyes Sayonara party-t rendezünk, ahol a vizsgák eredményének kihirdetésére, a tábor vezetőitől való hivatalos búcsúzásra, vacsorára és zenés-táncos mulatságra kerül sor.

Jelentkezés:

15.000 Ft előleg befizetésével a klubvezetőnél 2006. május 15.-ig, a hátralevő tábori díjat 2006. június 15.-ig kell a klubvezetőnél befizetni. Kérjük, hogy a jelentkezéseket a határidők betartásával a klubok vezetői továbbítsák a fenti kontaktcímre Hanshi Adámyhoz, illetve Marosi Veronikához. Mivel ez a tábor az IBK és a Kempo központi tábora, így kérem a határidők és az előlegek időben történő rendezését, mert későbbi jelentkezéseket nem áll módunkban fogadni. Előleg nélkül jelentkezést nem áll módunkban elfogadni!


Megj.: a tábor foglalása kötbérrel terhelt, ezért az előleget nem áll módunkban visszafizetni akkor, ha a jelentkező május 20.-a után mondja vissza részvételét. Megértésüket köszönjük!

Egyéb:

A táborban kapható lesz rövidujjú galléros, három gombos trikó az IBK és a tábor emblémájával hímezve, melyet azonban csak előrendeléssel, a tábori előleg megfizetésével és a méret feltüntetésével tudunk bonyolítani. Ára 1.500Ft. Továbbá a Székely Budo Shop egyik napon a helyszínen felszereléseket, Kyokushin ruhákat és egyéb tartozékokat is fog árulni. Amennyiben a résztvevőinknek vásárlási igényei lennének, akkor arra anyagilag készüljenek fel.

Várva jelentkezéseteket, kívánunk sikeres felkészülést és maradandó emlékekkel teli, eredményes részvételt a táborhoz!

MKKSZ elnöksége