Esztergom kervárosi Kempo bajnoskág

A szerző
A szerző

Április 1-én tizenkét Bushido-s indult az esztergomi Kempo versenyen. Három tanítványom, gyerek kata versenyszámban indult, jól szerepeltek.

Fóri Dániel (9. kyu) már szerzett aranyérmet egy korábbi versenyen, ahol 12 egykorú gyereknél bizonyult jobbnak. Most is korához képest tökéleteset nyújtva, hosszú állásokat állva, erőteljes ütésekkel, maga mögé utasítva 6 gyereket, nyert a 7 évesek között.

Kiran Murat (10. kyu) egy fél éve jár hozzám edzésre. Szorgalmával bizonyítva kiérdemelte, hogy ő is indulhatott a versenyen. 8 és 9 évesek között indult, ahol 16-an voltak összesen. Ügyesen végrehajtotta a formagyakorlatát és 5. helyezést ért el.

Madarász Tamás (9. kyu) a 10 évesek között indult, az ő korosztályában is majdnem 20 fő versenyzett. Tamás annyira izgatott volt az első versenyén, hogy kicsit elsiette a formagyakorlatát, de ő is ügyesen szerepelt és a 8. helyezést érte el.

Gratulálok nekik, és büszke vagyok rájuk!

Bitai Melinda 3. dan


Ugyanazzal a kisbusszal kerekedtünk útra, mint Szentesre. Hamar ott voltunk, hiszen Esztergom nincs messze, bár mikor megérkeztünk elgondolkodtunk rajta hogy jó helyre jöttünk-e, mivel egy teremtett lélek sem volt sehol. Aztán kiderült hogy több oka is volt az egyik hogy mi voltunk az elsők, a másik hogy rossz ajtónál álltunk. Persze már jöttek is a segítségünkre, és már mérlegelhettünk és öltöztünk is. A meccsekre itt is sokat kellett várni, közben ki-ki el is aludt még talán a mesterek is. Egyszer csak a nevem hallottam, még be se melegítettem és már a páston találtam magam. Nagyobb volt emiatt az ijedtség, mint kellett volna lennie, de szerencsére sikerült kiharcolni a jó helyet és újabb kupával gyarapíthattam a gyűjteményemet.

Ábrahám Viktor 1. dan


A szerző akcióban


A Bushido Sportegyesület résztvevői

További képek

Képes beszámoló