Támogatókat keresünk - Tisztelt Támogatónk!

Kedves Reménybeli Támogatónk!

Egyesületünkben minden korosztályú, nemű, adottságú és testfelépítésű tanítvány megtalálja azt, amiért érdemes hozzánk járni. Aki csak az egészségét akarja megőrizni, vagy versenyezni szeret, esetleg a küzdelmekre, vagy a formagyakorlatokra hegyezi ki magát: mind-mind megtalálja a kibontakozás lehetőségét a Bushido Sportegyesületben. Így lehetséges, hogy sikeresen helyt álltunk 2006-ban a Kempo Európa Bajnokságon, küzdelmi és formagyakorlat számokban is. Ennek hozománya lett, hogy a minősített versenyzők 2007-ben bizonyíthattak a Budapesten megrendezett Világbajnokságon is. 2008-ban Japánban a korosztályos Shidokan Junior Világkupán értek el kiváló eredményt az egyesület fiatal versenyzői.

2009 októberében kerül megrendezésre az „ Össz Kyokushin Karate Világbajnokság ” amelyre az Egyesületünk egyik tagja már kvalifikálta magát kiváló eredménnyel!

Talán el sem tudja képzelni mennyi energia, ráfordítás és idő van abban, amíg egy-egy csemetéből sikeres versenyző, mester, vagy önbizalmában megerősödött, egészséges, fegyelmezett felnőtt válik. A hosszú út, amit ki-ki végigjár a szellemi, fizikai erőfeszítéseken túl anyagi áldozatokat is követel. Ezek egy részét a hónapról hónapra esedékes tagdíjakból fizeti meg egyesületünk. Mégis számos olyan eseményen szeretnénk képviseltetni magunkat, eljuttatni tanítványainkat, amelyre további befektetés szükséges.

A klub tagjai - versenyzőink - a hivatalos és nyilvános rendezvényeken az egyesület melegítőjét hordják, amelyen támogatóink neve is olvasható. Internetes oldalainkat támogatók segítségével készítjük, és természetesen ott is megjelennek mindazok nevei, céges logói, akik anyagi, tárgyi, vagy más módon segítik nevelői munkánkat. Hiszen a támogatás nem merül ki anyagiakban. Csapatszellemünket, összetartozásunkat erősíti, hogy a versenyekre, rendezvényekre bérelt autóbusszal szállítjuk tagjainkat. Az egyesület melegítőinek, reklámpólóinak elkészítésében, nyomásában, festésében nyújtott segítség is komoly támogatást jelent. Versenyzőink, tagjaink jobb és biztonságosabb felkészítését, fejlődését szolgálják az edzések közben használt sporteszközök (boxzsák, ugráló kötél, tatami szőnyeg). De a bemutatókon, a szereplő gyerekek között szétosztott üdítők, frissítők is hálás fogadtatásban részesülnek.

További terveink között szerepel a nehezebb körülmények között lévő társaink kedvezményes táboroztatása, felszerelés, karate ruha jutányos biztosítása. Tervezzük kiemelkedő tanítványainkkal, hogy külföldi versenyeken is indulunk. Ezzel a sport révén egyben világot is látnak, ismereteiket is szélesítik. Már most is rendszeresen hívunk meg neves hazai és külföldi mestereket, hogy az ő szemináriumukon még sokrétűbb, még használhatóbb tudásra tegyenek szert tagjaink. Így volt vendégünk Renshi Lengyel Tamás, akitől a tradicionális Kurayfat Kempo alapjait, vagy Shihan Szénási Zsolt, akitől az életpontok, a Kyusho fontosságát tanultuk. Tervezzük, hogy elhívjuk hazánkba Kancho Yoshiji Soeno-t, a Shidokan karate élő, alapító mesterét szemináriumot és minősítő vizsgát tartani.

Nagyobb terveink a 2009-es esztendőre az eseménynaptárban olvashatók!

A közhasznú sportegyesületünknek jelenleg még kizárólagos támogatója nincsen, ezért az általunk rendezett versenyeken, bemutatókon reklámkorlátozás nincs. Ez azt jelenti, hogy a hazai versenyeken a támogatók szabadon helyezhetik el a reklámanyagaikat a csarnok területén, beleértve a küzdőtér közvetlen környezetét és a versenyzők ruházatának engedélyezett felületét is.

  • A támogató cég (személy) megnevezése, emblémája felkerülhet az esemény plakátjára is, amely a rendezvény területi vonzáskörzetében kerül kihelyezésre.
  • A külföldi, nemzetközi versenyeken a ruházat szabad reklámhordozó lehet, de a küzdőtér közelében való reklámelhelyezés a rendező országot illeti meg.
  • A sporteseményekkel kapcsolatban az újságok közül a Nemzeti Sport, a Budo Magazin és a kerületi újságok, a TV csatornák közül a Duna Televízió, a kiemelkedő események kapcsán az M1, az RTL Klub és a Tv2, Sport1 illetve nagyobb nemzetközi rendezvények esetén az Eurosport érdeklődésére lehet számítani.

Amennyiben a közhasznú Bushido Sportegyesület célkitűzései felkeltették az Ön, illetve cége érdeklődését, és módjában áll támogatni céljainkat, úgy örömmel és köszönettel fogadunk minden pénzbeli és / vagy természetbeli felajánlást, amely segít megvalósítani elképzeléseinket, színvonalasabbá tenni rendezvényeinket.

Cégek, társaságok esetében az 1996. évi LXXXI. "A társasági adóról szóló törvény" 7.§ (az adóalap megállapításakor csökkentő jogcímek) 5. a. pontja szerint: Az adózás előtti eredmény csökkentéseként elszámolható az adomány teljes összege, de legfeljebb az adózás előtti eredmény 20 %-a érvényesíthető közhasznú szervezet esetén.

Magánszemélyek esetében az igénybe vehető adókedvezmény mértékéről az 1995. évi CXVII. "A magánszemélyek jövedelemadójáról szóló törvény" rendelkezik. Ennek alapján a közhasznú támogatás adóból levonható része, nem haladhatja meg az éves adó 15%-át, illetve a támogatás összegének maximum 30%-a vonható le az adóalapból.